[neaktuální] Hledá se spolubydlící!

Protože svět se mění a věci taky, stalo se, že jsem zůstal sám v pokoji pro dva. Proto hledám spolubydlícího (klidně i spolubydlící, když jí nebude vadit bydlet s chlapem; nekoušu)! Co nejdříve, včera bylo pozdě. Pokud vás moje nabídka nezaujme, aspoň to pošlete dále, prosím (:

Adresa bytu je Zábranského 6, Brno-Žabovřesky. Nachází se na kopci nad zastávkou Tábor, ještě blíž k zastávce Kounicovy koleje (což je ideální výstupní zastávka pro cestu rozjezdem). Byt je 2+1, v druhém pokoji bydlí pár. Všichni jsme dost tiší, alespoň většinu času, takže o nějaký klid nebude nouze. Taky s náma bydlí morče, které je na chodbě, aby si užilo lidi. Byt je rovněž vybaven, veškeré nezbytné nádobí je k dispozici, hrnků a sklenic (což jsou věci nejdůležitější) je možná dokonce nadbytek. Jinak pračka, překapávač, rychlovarná konvice, samozřejmě i lednice s mrazákem, pár botníků, jídelní stůl, židle…

Pokoj samotný je pak vybaven rozkládací sedačkou, párem křesel, konferenčním stolkem a televizí. Krom těchhle věcí je samozřejmá postel (zatím sice jenom matrace), šatní skříň (ze které zabírám asi třetinu), skříňka s poličkama. Zanedlouho taky dvě knihovny, psací stůl a cokoli, co se tam ještě vejde, aniž bychom museli pokoj překonávat po nábytku.

Co se týče finanční stránky, nájem včetně služeb je 3.000,- + ~180,- za připojení k Internetu. Kauce čítá výši jednoho nájmu, tedy 3.000,- , a je samo sebou vratná.

Takhle nějak to tu vypadá: http://bit.ly/bytofotky

Pokud byste měli zájem (o bydlení nebo další informace), kontaktujte budťo mě prostřednictvím mailu doze@povale.cz, nebo Míšu na m.matulova@asz486.org. K dispozici okamžitě, prohlídky po domluvě kdykoli – někdo je skoro vždycky volný.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..