#1.115 & #1.116

Jsem včerejšek zas nějak zaspal. Ale měl jsem k tomu dobrý důvod. Nejprve jsem totiž byl v práci. Pak jsem přijel domů a dozvěděl se, že jedu s částí ertí frakce z Čech navštívit frakci v Adamově. Tak jsme jeli na epický výlet, poznali nové lokace, trochu poexpili, a pak se váleli na tom jejich huňatém koberci a tlachali. Pak jsme šli s frakcí z Čech na konzert, který byl výborný – a hlavně v sobě nesl překvapení v podobě Greedy Invalid. A proto jsem včera nic nenapsal – přišel jsem domů, padl na postel a odumřel.

Dnešek se nesl v duchu odpočinku – i když jsem měl celý den plnou hlavu chybějících úkolů, nic jsem neudělal. Jen jsem se podíval znovu na první díl Kateikyoushi Hitman Reborn!, nakoupil pár věcí, zahrál si na kytaru a zazpíval k tomu (třeba Rains of Castamere), trochu se prošel a pak se zase zasekl u seriálů. Teď mám energie až na půdu. A čím dál víc se těším na středeční konzert.

Se jako fakt pokusím, aby se dvojdíly neopakovaly, ale občas je to fakt těžké – můžu si sypat popel na hlavu jak chcu, ale stejně jsou dny, kdy se k tomu večer nedostanu, a ráno prostě není co psát, no. Tak sorry, jako.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..