#1.011

Dneska začnu otázkou: Nemáte náhodou někdo k dispozici seriál nebo film, kde nejsou všichni dokonalí a věci jim pokaždé nevyjdou? Připadám si tak nějak… jako méněcenný smolař. ale khuj s tym!

Dnešek měl být dnem přehnané aktivity a práce a vůbec. Opět jsem (doteď) neudělal nic kloudného, krom hození inzerátu na bydlení do Sítě a doufání v jeho rozšíření Brownovým pohybem. Čímž děkuju všem, kdo sdíleli. A ti, co nesdíleli, můžou klidně sdílet tohle: http://bit.ly/JRNYoz – budu vám zavázán. I když vzhledem k předpokládanému překryvu a rozsahu mé sítě neočekávám, že někdo čte tohle, a nemá mě na FB.

Celý den se mi honí hlavou myšlenky, fakt husté myšlenky, a vždycky, když je mám hodit do vod Internetu, mám zácpu. Normální slovní zácpu. Občas ze mě vypadne nějaký trapný prd, ale to je tak všechno. No, co už. Jsou dvě možnosti. Přepsat to, nebo se na to vykašlat. A kašlal už jsem dost, mám ten pocit.

Dnešní moudro zpoza pokladny: Pokud neumíš kódy úplně všeho, nezoufej. Brzo to bude v akci, to tě naučí.

Kdybyste si toho nevšimli: moudra jsou z trochou fantazie aplikovatelná i na život obecně. Já vás vlastně cvičím představivosti a analýze mého myšlení.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..