Funguje to!

Jak jsem si včera stěžoval, že mi nefungujou obrázky, a jak jsem si na fejsbůku opakovaně stěžoval, že mi nefunguje spamovací plugin, tak beru zpět – vše už funguje. Chcete vědět jak to?

Dnešek proběhl ve znamení velkého nicnedělání. Jakože fakt masivního. Protože šrotování auta se odložilo až na víkend další, prostě nebylo moc co dělat. Bylo třeba akorát zajít do obchodu, což jsem udělal pro maminku rád. A pak se jedlo, v bedně šla Mamma Mia!, tak jsme se dívali. Ten film jsem viděl v kině – maminka nás všechny na něj vzala. Pak ještě několikrát s jistýma lidma (pokud se poznáte – mávám vám), a dneska to mohlo být tak pošesté. Nic se na tom filmu nezměnilo – neurazí a ke všemu pobaví. A taky Abba, teda.

Přibližně poté přišla chvíle zmatku – jedu zítra se svými spolužáky v rámci jednoho předmětu na výlet po knihovnách nejen u nás, tak jsem – podle dohody s jednou jistou osobou (taky mávám) – pracoval na své půlce jídla. Rozumějte nechal pracovat maminku. Tak jsem vyfasoval chleba s česnekem a bazalkou, který prostě bude výborný – a to přestože vypadá jako talířová mina. Děkuju, maminko. Taky jsem fásl nějaké maso a jiné maso, vůbec se nebojím, že by na tom bylo jinak, než výše zmíněné pečivo.

A pak jsem cestoval do Brna. Poslouchal jsem hudbu, podíval se na Once Upon a Time in Wonderland a vcelku úspěšně dorazil až na byt. A protože jsem toho měl na zítra málo, tak jsem vyrazil na nákupy. K pár slaným věcem jsem chtěl pastu na zuby – tu jsem ale nenašel. Zato jsem našel šampón, prostě žůžo. A pak jsem přišel na byt, všecko vybalil a řekl si, že bych mohl napsat na blag. Čímž se dostáváme k jádru úplně jiného pudla, než jaké jsem na začátku tohohle blagpostu otevřel, ale co už.

Rozhodl jsem se, že si zkusím vás čtenáře trochu vycvičit – a dokonce to ani nebudu tajit. Začnu jednoduše: Nejlepší komentář pod tímhle blagpostem dostane ode mě jedno pivo. Dle mého výběru, při příštím setkání. Schválně, jak se to ujme. A teď hurá spát, výlet se blíží.

Ok, pro vás, kteří jste se dočetli až sem jen proto, abyste se dozvěděli, co se rozbilo: Pužíval jsem (ručně) upravenou verzi šablony. (S odstraněným vyhledáváním a přidaným pravým menu i do blagpostů.)To je všechno – přepnul jsem na neupravenou verzi a všechno šlape jak hodinky. Dobrou.

Jedna odpověď na “Funguje to!”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..